Voetreflexologie

1. Balans tussen lichaam en geest is verstoord

2. Balans herstellen door impulsen

3. Zelfgenezend vermogen geactiveerd

Voetreflexologie of voetreflexzonetherapie is een alternatieve geneeswijze, die erop gericht is om lichaam en geest met elkaar te verbinden en een harmonisch geheel te laten vormen.

Zo werkt het

Spanningen en bepaalde gedachtepatronen kunnen blokkades veroorzaken, waardoor de balans tussen lichaam en geest verstoord raakt. Alle organen, klieren en weefsels hebben zenuwuiteinden in de voeten. Door die zenuwuiteinden impulsen te geven, gaat de energie weer stromen en wordt de natuurlijke balans weer hersteld. De voetreflexoloog geneest niet; met het geven van de behandeling wordt het zelfgenezend vermogen van de mens geactiveerd.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Heeft u klachten en hoopt u deze te kunnen verlichten door middel van voetreflexologie, dan is het raadzaam om gedurende vier weken een kuur te volgen van minimaal één behandeling per week. Zo went het lichaam aan de behandelingen en wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd.

In het algemeen worden na ongeveer vier behandelingen effecten zichtbaar: een diepere ontspanning, een verbeterde bloedsomloop, meer energie , meer rust in het hoofd en verlichting van aanwezige klachten. Gemiddeld duurt een kuur met de frequentie van een behandeling per week zo tussen de 4 en 8 weken. Bekijk hiernaast waarin voetreflexologie verlichting kan brengen.

Hebt u geen specifieke klachten, maar wilt u wel voetreflexologie ervaren, dan kunt u ook een losse afspraak maken.

Voetreflexologie kan onder andere verlichting brengen bij:

Ook zijn er een aantal speciale behandelingen, zoals voetreflexologie bij kanker, bij rouwverwerking, tijdens de zwangerschap en voor baby’s en kinderen

Meer informatie?

Neem gerust contact met mij op, mocht u meer informatie willen.

Neem contact op met Praktijk Bjorn Heijnen

[gravityform id=1 title=false description=false ajax=true tabindex=49]

Verhuisbericht

Let op! Per 8 januari 2024 is Praktijk Bjorn Heijnen gevestigd in Gezondheidscentrum Zaans Kleurrijk (Bristolroodstraat 164, 1503 NZ in Zaandam).